Review affiliate marketing revolutie

In dit blog volgt een review van de affiliate marketing revolutie. Deze cursus is erg populair en heeft al veel mensen geholpen aan een passief inkomen. Zelf ben ik vanaf december aan de slag gegaan met deze training. Ik geef je in dit blog een review en vertel je over mijn ervaringen met de affiliate marketing revolutie.

Affiliate marketing revolutie ervaringen – schrijver

Allereerst over de ervaringen met de schrijver van de affiliate marketing revolutie, Jacko Meijaard. Hier heb ik een aparte blog over geschreven boordevol informatie. Lees daar alles over de ontwikkelaar van de cursus.

Wat is de affiliate marketing revolutie?

De affiliate marketing revolutie is een training die je online kan volgen, bestaande uit tientallen video’s die beschikbaar zijn achter een login. Je leert in deze video’s geld verdienen op het internet middels affiliate marketing. Enkele kenmerken van de training:

  • Leren hoe digitale producten te promoten. Hier zit soms wel 20 euro commissie per product op
  • Videotraining bestaande uit 15 modules en 60 pagina’s materiaal. Elke module bestaat uit enkele video’s met pagina’s uitleg.
  • Uitgebreid forum waarop alle deelnemers met elkaar informatie kunnen delen. Dit forum is voor affiliate marketing, SEO, design en online geld verdienen een belangrijke bron van informatie.
  • Er is ook een module die gaat over Facebook en social media promoten
  • De schrijver vernieuwt de affiliate marketing revolutie om de zoveel tijd. Het internet verandert snel en daarom krijgt de cursus ook om de zoveel tijd een update.

Inhoud affiliate marketing revolutie

De inhoud van de modules van de affiliate marketing revolutie zien er dit moment als volgt uit na het inloggen:

1: Starten met Affiliate Marketing
2: Je website inrichten
3: Hoog scoren in Google
4: Puntjes op de i
5: Geld met e-mails
6: Alles komt samen
7: Meten is weten
8: Motivatie en inspiratie

Affiliate marketing revolutie

Is de affiliate marketing revolutie betrouwbaar?

Veel mensen vragen mij, is de cursus betrouwbaar? De cursus is zeker betrouwbaar, je  wordt volledig begeleid van A tot Z middels video’s en content. Zelfs als je niet goed om kunt gaan met websites bouwen, leer je snel een website ontwikkelen. Dit is echt een stuk makkelijker dan gedacht. Bovendien is er een niet tevreden geld terug garantie. Mocht je er niet tevreden over zijn, na het kopen, krijg je gewoon je geld terug. Risico 0 dus.

Module 8 is misschien wel het belangrijkst aan de cursus. Een stukje mentaliteitsverandering, je dromen waarmaken en nooit opgeven. Dat is een van de sleutelfactoren bij de affiliate marketing revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie VIP review

Naast de basis affiliate marketing revolutie cursus is er ook de VIP optie. Als jij weet hoe je succes kan behalen met affiliate marketing, is dit de volgende stap. Voor 42 euro per maand krijg je de volgende voordelen die niet in het originele pakket zitten:

  • Elke maand een webinar, exclusief voor jou
  • Toegang tot de geheime webinar pagina
  • Jouw hele leven support van Jacko. Deze kan je vragen naar zijn ervaringen en hulp.
  • Een plek afgeschermd van Google – zodat je jouw website kunt delen, laten reviewen en feedback aan andere leden kunt vragen.

Zelf heb ik meegemaakt dat de commissies van sites verdubbelden na de gegeven tips. Dit is dus zeker waardevol als de basiscursus van de affiliate marketing revolutie duidelijk is.

Affiliate marketing revolutie ervaringen

Mijn resultaten met de affiliate marketing revolutie

Bovenstaand is uitgelegd wat de affiliate marketing revolutie is, nu ben jij vast en zeker benieuwd of dit echt werkt en of je er geld mee kunt verdienen.

Het antwoord is Ja. Ik heb begin december de cursus afgenomen. Vervolgens ben ik aan de slag gegaan met de bouw van mijn website. Deze ging live op 31 december. Hieronder een overzicht van mijn omzet per maand met deze website:

Livegang site: 31 december
Omzet Januari: 0
Omzet Februari: 22
Omzet Maart: 100
Omzet April: 148
Omzet Mei: 400
Omzet Juni: 500

Je ziet dat het een kwestie van doorzetten is. Het is even wachten op de eerste commissies, maar daarna zal het als een sneeuwbal doorrollen en stromen ze binnen. Elke maand is er een toename geweest in omzet.

Als je precies wil weten hoe ik dit heb gedaan, stuur dan een e-mail naar info@affiliatemarketingnederland.nl. Via de e-mail stuur ik je dan een document met een van mijn sites en hoe ik dit heb aangepakt. Eerste stap was natuurlijk aan de slag met de informatie uit de affiliate marketing revolutie.

Affiliate marketing revolutie kopen

Mijn conclusie, review en ervaringen over de affiliate marketing revolutie zijn enkel positief. Als de commissies zo door blijven groeien, waar ik van overtuigd ben omdat ik elke maand blijf doorgaan met mijn werkzaamheden, zal ik hoogstwaarschijnlijk binnen 2 jaar kunnen stoppen met werken. Fulltime aan de slag als affiliate marketeer en met mijn eigen websites bezig zijn, prachtig toch?

De eerste stap voor mij was de cursus kopen en deze volgen. Deze had ik binnen 3 maanden na het kopen terugverdiend. De combo van de support, de kennis en de prijs maakt de training top. Meer informatie over de affiliate marketing revolutie kan je hier vinden.

 

Affiliate marketing revolutie downloaden