Affiliate marketing Amazon

Geld verdienen met affiliate marketing op Amazon (Amazon.nl). Met het Amazon affiliate programma (Amazon Associates), kun je 4 tot 10 procent verdienen op aankopen die via jouw link op jouw blog of website worden gedaan. In dit blog lees je hoe jij aan de slag kunt met affiliate marketing via Amazon Nederland. Ook lees je meer over:
– De affiliate commissies op Amazon
– Hoe jij je kan aanmelden voor het programma
– In welke landen het Amazon affiliate programma draait
– Hoe je links kunt aanmaken en jouw inkomsten kan verhogen 

Affiliate marketing met Amazon – Start een blog

Eerste stap in de affiliate marketing met Amazon is het starten van een blog / website. De beste affiliates op Amazon zijn bloggers die kwalitatieve content op hun site plaatsen en vervolgens linken naar Amazon. 

Start een WordPress blog. Voor een paar euro per maand heb je al hosting. Je bent veelal tijd kwijt aan het opzetten van dit blog en aan het schrijven van hoogwaardige content. Kies daarom een onderwerp uit waar jij interesse en passie voor hebt. Schrijf elke week 1 blog voor een jaar lang. Affiliate marketing is voor de lange adem, ook op Amazon. 

Amazon affliate marketing

Wanneer commissies met affiliate marketing op Amazon Nederland? 

Het duurt enkele maanden voor je affiliate marketing Amazon blog door Google hoge rankings wordt toebedeeld. Je zal in je webstatistieken zien dat er elke maand meer vertoningen en bezoekers bij komen. Gemiddeld duurt het drie tot zes maanden voor de eerste commissies worden behaald in Nederland. Na verloop van tijd ontstaat er een sneeuwbaleffect:

  • De eerste commissie duurt 3 maanden
  • De tweede commissie duurt vervolgens 1 maand
  • De derde commissie duurt vervolgens 2 weken
  • Na een jaar kan je meerdere commissies per dag verdienen met affiliate marketing op Amazon Nederland. 

Aanmelden voor affiliate marketing op meerdere Amazon landensites

Als je affiliate marketing website live staat en de eerste 10 blogs live staan, is het tijd om je aan te melden voor Amazon Associates. Je kan je aanmelden voor verschillende Amazon landen sites:

  • Amazon.NL  (Nederland)
  • Amazon.DE (Duitsland)
  • Amazon.UK (Verenigd Koninkrijk)
  • Amazon.ES (Spanje)
  • Amazon USA (Verenigde staten) 
  • En zo zijn er nog enkele Amazon Affiliate Accociates mogelijkheden 

Lees voor je je aanmeldt eerst alle info over het programma. Er zijn richtlijnen en regels waar jij je aan met houden met jouw site. Daarnaast moet je begrijpen hoe je betaald kan worden en welke producten er allemaal zijn. Neem dus genoeg tijd om je in te lezen. 

Affiliate marketing op Amazon – Inkomsten

De affiliate marketing commissies op Amazon verschillen op basis van het type product. Zo krijg je voor kleding meer dan voor electronica. De inkomsten kunnen toenemen als je meer dan een X aantal verkopen doet per maand. 

Affiliate marketing met Amazon

Affiliate marketing links op Amazon

Als je jouw affiliate marketing site hebt opgezet en je hebt aangemeld voor het programma van Amazon Nederland, Duitsland of een ander land, is het tijd om de affiliate links te verkrijgen en deze te integreren in je blog. Kies voor een product link of product overview link die het beste aansluit op jouw blogs. Je kan hiervoor ook kijken bij de bestsellers. Je kan de affiliate link filteren op bijvoorbeeld bestsellers, om zo de beste verkopende producten op de eerste plekken te krijgen. De plugin Affiliate Held kan je hierbij helpen. Met deze plugin kan je eenvoudig producten toevoegen op je pagina’s. Mooi vormgegeven en conversieverhogend. 

Affiliate marketing succes op Amazon

De basis voor affiliate marketing succes met Amazon is consistentie, geduld en zoekmachine optimalisatie. Zorg dat je elke week 1 blog live zet op je website. Leer over SEO en hoe je jouw website vindbaarheid kan verbeteren in zoekmachines. Heb geduld. Het duurt een paar maanden voor jouw Amazon affiliate marketing website goed vindbaar is in Google. Dit zal de eerste 3 jaar constant verbeteren. 

Dankzij Deze Training,  Verdiende Ik al na een half jaar €500 euro per maand,- Via Affiliate Marketing >>>

Affiliate marketing cursus downloaden