Affiliate marketing forum

Ben je zoekende naar een affiliate marketing forum? Op deze pagina kom jij erachter wat in Nederland het beste forum is voor meer informatie over affiliate marketing. 

Waarom een forum handig kan zijn

Een forum over affiliate marketing is super handig. Of je nou beginner bent of ervaren, de informatie die geboden wordt kan voor iedereen nuttig zijn. Daarnaast kan je op een forum terecht voor al je vragen over affiliate marketing. Je leest er meer over de ervaringen van anderen en waar ze tegenaan lopen. Door de lessen die je hier leert kan je veel tijd besparen. Je leest er bijvoorbeeld ook over de fouten die anderen gemaakt hebben. Jij kan deze voorkomen. 

Het bekendste affiliate marketing forum

Een paar jaar geleden is er een nieuwe affiliate marketing forum ontstaan, ontwikkeld door de bekendste affiliate marketeer, Jacko Meijaard. Je zal wel eens van hem gehoord hebben. Hij is bekend geworden door zijn videocursus, de Affiliate Marketing Revolutie

Zelf zien hoe het forum eruit ziet? Check het forum hier. 

Functies forum

Zoals je kunt zien op het affiliate marketing forum, zitten er enkele gave functies in het forum. Verschillende boards waar mensen vertellen over:

  • Hun ervaringen met deze vorm van marketing (ervaringsdeskundigen)
  • Vragen beantwoorden. Vaak snel antwoord op al je vragen.
  • Informatie delen. Onder andere over de nieuwste trends, mogelijkheden en kansen.  
  • Succesverhalen van andere affiliate marketeers. Voorbeelden van succesvolle sites. 
  • Webinars / challenges waar je aan kunt deelnemen.   
  • En nog meer handige info wat je eigenlijk niet kunt missen. 

Het AMR forum is het beste forum over affiliate marketing in Nederland. Zelf heb ik nog gezocht naar andere forums maar die zijn vaak van een paar jaar geleden, ouderwets en niet meer actueel.

affiliate marketing forum 

Veel leren over affiliate marketing op het gratis forum

De meeste affiliate marketing leden maken gebruik van het gratis forum. Daarnaast maken ze gebruik van het tabblad trainingen. Jacko heeft diverse trainingen gemaakt over affiliate marketing. Hij leert je hier precies hoe je zelf affiliate sites kunt bouwen. 

Over Jacko en het forum

Zelf is Jacko 10 jaar geleden begonnen om te kijken of je geld kunt verdienen op het internet. Na een paar maanden hard werken is dit hem gelukt. Zijn doel was om 7500 euro per maand te verdienen met affiliate marketing. Momenteel pakt hij meer dan 25.000. Daarom heeft hij een paar jaar geleden besloten om de training, de affiliate marketing revolutie te maken. Naast de training is hij gestart met het gratis affiliate marketing forum. 

Mijn eigen ervaringen met het affiliate marketing forum 

Zelf ben ik voor het eerst in januari 2019 op dit forum beland. Ik ben dagelijks op dit forum over affiliate marketing te vinden en heb ook de cursus van Jacko gevolgd. Dit heeft mij veel kennis opgeleverd maar ook tijd bespaard. Zo heb ik niet zelf het wiel hoeven uitvinden maar heb ik gebruik gemaakt van de kennis en ervaringen van anderen. 

Voor vragen over het forum of affiliate marketing kan je altijd mailen naar info@affliatemarketingnederland.nl.

Affiliate marketing revolutie downloaden