Affiliate marketing Daisycon

Affiliate marketing op Daisycon is tegenwoordig immens populair. In dit blog vertellen we waarom en hoe jij ook kunt starten met geld verdienen op dit toffe platform. 

Affiliate marketing op het netwerk van Daisycon

Daisycon is dus een affiliate marketing netwerk. Het grootste netwerk in Nederland. Dit betekent dat er op dit platform diverse adverteerders aangemeld zijn. Bij elk van deze honderden adverteerders kan jij jezelf aanmelden voor een samenwerking. Na goedkeuring is er promotiemateriaal beschikbaar in allerlei varianten (Banners, Video’s, HTML links, etc).  

Affiliate marketing op Daisycon – Stappenplan

Even de stappen om te starten met affiliate marketing op Daisycon:

1: Meld je gratis aan voor Daisycon.
2: Meld je aan met jouw blog of website voor een campagne waar je interesse in hebt. Dit noemen we Daisycon media. Je krijgt van Daisycon een pixel die je in de broncode van je website moet plaatsen. Als deze geplaatst is kan het netwerk verifiëren dat jij de eigenaar bent van een bepaalde blog / website.
3: Na goedkeuring krijg je een persoonlijke affiliate link
4: Plaats de link op jouw blog / website / sociale media
5: Als er een persoon op jouw link klikt en een aankoop doet op het product wat je promoot, krijg jij een commissie.
6: De commissie zet Daisycon op je account
7: Daisycon betaald je behaalde commissie als affiliate een keer per maand uit (uitbetalingsdrempel van 25 euro). 

affiliate marketing daisycon

Tips voor een geschikte affiliate campagne op Daisycon

Een aantal tips om een succesvolle affiliate te worden op Daisycon

  • Bij de campagnes kan je zien wat de score is van een bepaalde campagne. Ga altijd voor een campagne met een hoge score. Dan is de kans op conversies groter. 
  • Maak een relevante niche website. Dus een website over 1 onderwerp. Generieke websites met blogs over tientallen verschillende onderwerpen, doen het vaak minder goed gekeken naar organische topposities. 
  • Heb geduld en start altijd met 1 campagne. Doe er niet gelijk 5. Kijk welke campagne het beste aansluit bij jouw website en selecteer die. 
  • Probeer zo veel mogelijk mensen op jouw daisycon affiliate link te laten klikken. Speel hier ook mee. Gebruik tekstlinks en banners door elkaar. Verwerk deze op zo’n natuurlijk mogelijke manier op je website (niet te reclameachtig). Probeer je bezoekers echt te helpen. 

Voordelen Daisycon

Daisycon heeft voor affiliates enkele voordelen ten opzichte van andere netwerken. Zo krijg je toegang tot het grootste affiliate marketing netwerk van Nederland (meer dan 100.000 actieve sites). Het netwerk biedt goede services aan bedrijven en affiliates. Als je hulp nodig hebt kan je eenvoudig een ticket openen. Bovendien zijn er veel promotiemiddelen beschikbaar als banners, HTML links, etc. Kortom, Daisycon is een prachtig netwerk om te beginnen met affiliate marketing. 

Gratis aanmelden als affiliate op Daisycon?

In dit blog hebben we je verteld wat Daisycon is, wat de mogelijkheden zijn met affiliate marketing en hoe je hiermee kunt starten. Klik hier om je aan te melden voor Daisycon. Voor vragen over dit blog of een ander onderdeel van affiliate marketing, kan je altijd mailen naar info@affiliatemarketingnederland.nl

Affiliate marketing cursus downloaden